КЦПТО

euroclub
ВАТ "Ковельсільмаш”

ВАТ "Ковельсільмаш” було засноване в 1966 р. Першу продукцію завод випустив в 1970 р., протягом липня було випущено вісімдесят транспортерів ТВК-80А.
Загальна площа усіх будівель і споруд заводу "Ковельсільмаш” становить 211 тис.кв.м. Виробництво в загальному розташоване в трьох корпусах, в яких знаходиться 8 основних та 12 допоміжних цехів та ділянок.

В загальному підприємство займається виготовленням та реалізацією сільськогосподарської техніки та запчастин до неї. Але основну номенклатуру товарів, що пропонуються складають:

  • різноманітні модифікації скрипкових гноєприбиральних конвеєрів та запчастин до них;
  • граблеворушилки моделей ГВ-3,4, ГВ-6;
  • машини для транспортування та поверхневого внесення твердих органічних добрив.

Крім того ВАТ "Ковельсільмаш” випускає насінноочисну сортувальну машину МНС-1,25; причепи до легкових автомобілів ПАГ-2; культиватор тракторний КТ-170; картоплекопалку ККН-0,7; причіп накопичувач вантажний самоскидний ПВФ-6 та низку різних товарів народного споживання та запчастини.

1975 року засновано спеціалізоване виробництво для виготовлення круглоланкових ланцюгів, його виробничі можливості з виробництва різноманітної гами ланцюгів діаметром від 3 до 26 мм становлять 50 тис. тон на рік.

На території ВАТ "Ковельсільмаш” розташоване ковальсько-пресове виробництво, яке має обладнання для штампування із зусиллям від 10 до 60 тисяч кН, що дозволяє виготовляти поковки вагою від 0,2 до 50 кг .

ВАТ "Ковельсільмаш” виготовляє ланцюги наступного призначення:

  • круглоланкові ланцюги загального призначення для с/г машинобудування;
  • круглоланкові ланцюги вантажні і підтримувальні для засобів механізації та переміщення вантажів;
  • круглоланкові ланцюги тягові для використання в тягових контурах різного призначення;
  • круглоланкові ланцюги підвищеної міцності (4-8 клас) для використання в гірничодобувній промисловості.

ВАТ "Ковельсільмаш” в плані бізнесу ставить своєю метою подальше співробітництво з закордонними фірмами, створення спільних підприємств із змішаним капіталом, розширення ринків збуту в Європі шляхом роздрібного і оптового бізнесу, що відкриває великі можливості перед підприємством у майбутньому.

http://www.kovelselmash.com/