КЦПТО

euroclub
Зображення недоступне

Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів


Сучасна назва професії «Слюсар» походить від німецького слова «Scheob» (гилос ) – "гилосерами" називали майстрів, які виготовляли замки. Ця назва зберігається в більшості Європейських мов.

Становлення професії слюсара тісно повязане із розвитком техніки, а саме з вдосконаленням технології обробки металів, з винайденням і вдосконаленням машин і механізмів.

Взагалі, перше повідомлення про слюсарну справу, як самостійне ремесло, знайшли в документі віденського архіву 1463 року. В 1545 році вже існував слюсарний цех в місті Шмалькадені, Німечина.

Роботу водія бачать всі, а роботу слюсара з ремонту автомобілів не помітно. Але ж автомобіль не зможе навіть виїхати, якщо він буде в поганому технічному стані. Тому професія автослюсара це професія «номер два» після водія. Якість роботи водія багато в чому залежить від того, як буде працювати слюсар з ремонту автомобілів.

Це одна з важливих професій, бо якими б не були досконалими сучасні інструменти та обладнання, завжди буде потрібна людина із «розумними» руками.

Отримати професію «Слюсар з ремонту автомобілів.Ви зможете у стінах нашого навчального закладу. Ця професія рекомендується тим чоловікам, котрі люблять техніку і не боятися фізичних навантажень, тому що при виконанні ремонтних робіт іноді доводиться працювати за складних умов, виконувати ремонт у важкодоступних місцях.

Наш педколектив знає, що комплексно-методичне забезпечення це основа навчання. Тому під час професійної підготовки слюсарів з ремонту автомобілів учні вивчають будову автомобілів та їх технічне обслуговування і ремонт, матеріалознавство, спецтехнологію, слюсарну справу,технічне креслення, охорону праці і навколишньго середовища.

Навчальний процес по спеціальності забезпечують досвідчені викладачі та майстри виробничого навчання.

Не зволікайте і звертайтесь до нас за адресою, що подається на головній сторінці!

Дата: