КЦПТО

euroclub

Дорогі учні! Шановні працівники, батьки!
Вітаємо всіх із закінченням навчального року!


Дорогі випускники! Для вас починається новий доленосний етап, повний надій, прагнень, мрій! Ви успішно склали Державну кваліфікаційну атестацію з професії. Нехай у вашій пам’яті залишиться якомога більше світлих спогадів про навчальні роки в Ковельському центрі професійно-технічної освіти, адже попереду у вас доросле життя, повне добрих вчинків та радісних переживань. Бажаємо кожному з вас впевнено йти життєвою дорогою, завжди досягати поставленої мети, бути справжніми патріотами, які творять чисте і світле майбутнє. Будьте здорові, щасливі та успішні!

Окремі слова подяки і найщиріші побажання в цей день викладачам, майстрам виробничого навчання, педагогічним працівникам та всьому трудовому колективу – за високий професіоналізм, знання, життєвий досвід, душевне тепло, креатив, уміння знаходити швидкий вихід у надзвичайних ситуаціях, і при цьому, залишатись педагогами, якими б не були виклики суспільства.

Велика подяка нашим Воїнам, які сьогодні боронять нашу Україну. Дякуємо за спокійний сон і мирне небо, за мужність, за те, що Ви є! Молимось і просимо Бога, щоб оберігав Вас. Ми схиляємо голови перед тими хто віддав своє життя за Україну. Дякуємо батькам, що виховали героїв-патріотів, щиро співчуваємо рідним і друзям, які на цій війні втратили своїх найдорожчих. Всі хто захищає Україну, хто віддав життя за нас, Ви Герої, Ви наші Ангели-охоронці!

І, звичайно, велика вдячність батькам, опікунам! Адже без вас, шановні батьки, опікуни, без вашої підтримки, педагогічним працівникам не вдалося б досягти успіху, подолати всі ті випробування, які випали на долю наших учнів: коронавірус та війна.

Бажаємо всім гарного й цікавого відпочинку, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання. Всім міцного здоров'я, сил, позитивного настрою, миру, добра, благополуччя і нескінченної віри в Перемогу, в те, що все у нас буде гаразд!

Слава Україні! Героям Слава!

Адміністрація закладу

Дата: 01.07.2022