КЦПТО

euroclub

Форми та методи проведення декади професії


21 листопада 2023 р відбулося засідання методичної комісії педагогічних працівників машинобудівних професій на тему «Форми та методи проведення декади професії». Керівник методичної комісії засідання розпочала з розминки, яку провела за допомогою програми LearningApps.org і завданням знайди пару: тренд освіти та пояснення до нього.

Валенина Темрук презентувала форми та методи проведення декади професії. Використовуючи відеоматеріали майстри виробничого навчання Лисюк Василь, Цимбал Олексій, Малюга Василь поділились досвідом проведення декади професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів». В ході засідання майстер в/н Фугіль Юрій розповів та презентував застосування програми MozaBook на уроках професійно-теоретичного навчання з професії «Електромонтер з pемонту та обслуговування електроустаткування».

Викладачі предмету «Основи підприємницької діяльності» Наталія Антонюк та Сергій Антонюк поділилися застосування навчального курсу «Власна справа», який був презентований в рамках проєкту «Зміцнення спроможності закладів ПТО покращувати адаптованість молоді до потреб ринку в період війни шляхом розвитку підприємницьких навичок» через підготовлені відеосюжети впровадження цього курсу під час проведення уроків з підприємницької діяльності.

Дата: 21.11.2023

Автор: 10