КЦПТО

euroclub

Інноваційні виховні технології – шлях
до формування конкурентноспроможної особистості


«Безумство - діяти по-старому і чекати на нові результати»
А. Енштейн

Стрімкі зміни - одна з основних характеристик сучасного суспільства. Інтенсивне впровадження прогресивних технологій в усі сфери життя зумовило безупинне вдосконалювання людської діяльності. Різко зменшується час на втілення нових ідей, знань, технологій у життя. Зростає потреба в нових формах навчання та виховання, набутті навичок.

22 листопада відбулося чергове засідання методичної комісії класних керівників, вихователів та керівників гуртків у формі ділової гри на тему «Інноваційні виховні технології – шлях до формування конкурентноспроможної особистості» з метою поглиблення знань педагогічних працівників про інноваційні технології виховання, обгрунтування доцільності впровадження інновацій в освітній процес, аналіз готовності педагога до інноваційної діяльності.

Ключові фрази із казки про ліхтарника: «Якщо зірку запалюють – відповідно, це комусь потрібно. В усьому, що живе і що існує, є свій сенс, а отже, і своє призначення.» Якщо інноваційні виховні технології існують, отже вони потрібні.

Дата: 22.11.2023

Автор: голова методичної комісії