КЦПТО

euroclub

Школа лідерів: розвиваємо потенціал


Не легко і навряд чи можливо перерахувати всі особистісні якості, які за різних ситуацій дали б змогу точно визначити ефективного лідера. Проте, можна виокремити такі, наявність яких засвідчує про високий лідерський потенціал особистості – інтелектуальні здібності, належний рівень адаптації, екстравертність, сміливість, гнучкість до змін, впевненість в собі, організаторські та ораторські здібності, сила волі, емпатія.

Цьому вчилися сьогодні юнаки та дівчата на черговому засіданні Ради учнівського самоврядування у Ковельському центрі ПТО.

Разом з Оленою Шайнюк, практичною психологинею закладу, вони опановували ораторське мистецтво і на конкретній темі, а саме: «Торгівля людьми в умовах війни», аргументуючи сказане, вчились доносити свою думку до слухача.

Озброївшись необхідними знаннями та інформаційними матеріалами, лідери груп готові до нових випробувань: стати активними помічниками своїх керівників у проведенні заходів в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства». Отож, чекаємо фотозвітів.

Дата: 30.11.2023

Автор: Олена Шайнюк, практична психологиня