КЦПТО

euroclub
Ми патріоти

Ми – патріоти – дочки і сини

Для твого блага все в житті здолаєм!

Бо ти найкращий, краю мій ясний,

Вітчизну й матір ми не вибираєм!

Як чудово прокинутись зранку і знати, що попереду у тебе мирний день, що тобі ніщо не загрожує і всі твої мрії збудуться. Здавалося, в наш час повернутися до страхів війни можна було тільки у фільмах та книгах. Але війна увірвалася в наше життя безжальним буревієм, захоплюючи за собою все нові і нові життя. Вона не десь там.. , а зовсім поряд… Незалежно від нас почалась. А протистоять цій неоголошеній війні, наші українські воїни – наші хоробрі серця.

Про патріотизм в цілому і наших патріотів велася розмова з учнями гуртожитку центру на годині спілкування 25.01.

Свята церква каже, що немає вищого подвигу, як віддати життя за друзів своїх. На цій війні, засвідчують військові, було багато таких героїв: хтось своїм тілом закрив побратима, хтось ворожу гранату викинув з танка і врятував екіпаж ціною власного каліцтва... Як важливо, щоб ми завжди пам'ятали про це, щоб знали, якою дорогою ціною дається мир. Будьмо вдячні тим, хто захищав і хто зараз боронить нашу рідну землю від ворогів.

«Хай буде вільна Україна на всі часи, на всі віки» ці слова про те, що ми можемо захищати нашу країну, так само, як зараз наші солдати захищають її зі зброєю в руках. Ми можемо захищати нашу країну, показуючи любов до неї. Ми можемо використовувати національні елементи в нашому одязі, тобто сказати, що патріотизм – це добре. Ми захищаємо самих себе, наші ідеали, нашу Батьківщину, нашу країну. Так хочеться скоріше МИРУ на нашу квітучу Україну, на її біло-пінні сади, смарагдові діброви, щоб було чутно дитячий сіх і невимовну радість на душі.

Дата: 26.01.2024

Автор: Вихователі