КЦПТО

euroclub

В моїй Україні сьогодні війна
Година мужності


24 лютого – друга річниця повномасштабного вторгнення російського окупанта на українську землю. Бібліотекарі, керівник гуртка вокалу і здобувачі освіти групи №11, №32 провели годину мужності «В моїй Україні сьогодні війна».

Війна увірвалася в життя кожного з нас несподівано, принесла українцям багато горя, непоправних втрат.

З болем у серці говорили ведучі заходу Владислав Вавринюк і Юрій Гузар про другу річницю війни, про наших воїнів – захисників. Десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи неньку Україну. Кожен спогад відгукується сльозами в пам'ять за загиблими Героями. Серед них – випускники нашого навчального закладу. Їм присвятили відео «Герої у наших серцях». Про мужність, сміливість, відвагу наших захисників і про віру в перемогу декламували вірші Анастасія Рубець, Єлизавета Ятчук , Петро Пікуль, Ярослав Васильчук. У виконанні Світлани Хомич і Єлизавети Ятчук прозвучала пісня «Прошу неба». Хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв, які загинули за Україну.

Книжкова виставка «Нескорені війною» є даниною вдячності і пам’яті захисникам, які боролися і зараз борються за майбутнє своєї країни.

Дякуємо нашим Збройним Силам за кожен прожитий день. Бережімо пам’ять про подвиги наших Героїв, шануймо їх незламну силу волі та мужність!

Дата: 23.02.2024

Автор: Бібліотекарі, керівник гуртка вокалу