КЦПТО

euroclub
22 квітня - День Землі

«Ми вже навчилися літати в повітрі, як птахи. Ми вже навчились плавати в воді, як риби. Нам ще залишилося навчитися жити на Землі, як люди.»

Бернард Шоу

Щорічно, 22 квітня люди по всій планеті відзначають День Землі. Цей день став загальнолюдським символічним святом любові та турботи за наш спільний дім. Саме 22 квітня в різних куточках земної кулі небайдужі до екологічних проблем люди проводять різні яскраві і в той же час корисні заходи, спрямовані на те, щоб у світі стало більше чистоти і відповідальності.

Сьогодні для нашої країни – цей день є досить символічним і болючим. Війна, яку розпочала росія нещадно нищить усе живе, що є на українській землі. Випалені та заміновані міста, села, ліси та поля – все це знищує екосистему нашої країни та несе непоправні втрати не тільки для українців, але і для цілого Світу.

Не залишились байдужими до його проведення викладачі та здобувачі освіти ДНЗ «Ковельський центр ПТО».

З нагоди Всесвітнього Дня Землі у навчальному закладі було проведено ряд тематичних заходів. Так, викладачем хімії Вірою Харатін був запропонований і проведений для всіх любителів природи QR-квест «День Землі», де здобувачі освіти змогли більше дізнатися про свою планету та перевірити свої знання про її природу. Учасники екологічного клубу «Гармонія» підготували тематичну стіннівку «22 квітня – День Землі». Викладач біології та екології Світлана Романова та викладач хімії Віра Харатін презентували екологічні заходи в рамках обласного природничого марафону, присвяченого Міжнародному дню Землі «Екологічне бінго».

З Днем Землі!

Дата: 22.04.2024

Автор: Віра Харатін