КЦПТО

euroclub

Трудовий десант в «Ковельському центрі професійно-технічної освіти»


Теплого сонячного дня 3 квітня учні та педагоги вийшли на прилеглі до навчального закладу території. Весело і завзято працювали, день видався теплим, сонячним, по – справжньому весняним.

В рамках проведення Дня довкілля учнями та працівниками Центру було проведене генеральне прибирання території. Всі учні з піднесеним настроєм вийшли на подвір'я закладу. «Сьогодні ми будемо прибирати прилеглу територію і своїм прикладом доведемо, що порядок і чистота це справа кожного свідомого громадянина» – сказав директор Сергій Миколайович Антонюк.

Далі було поставлено перед учнями кожної групи завдання і всі дружно взялися до роботи. Декілька годин важкої праці об’єднали учнівську громаду. На обличчях учнів була втома і приємна юнацька усмішка. Ми впевнені, що такі вчинки учнів та колективу є закликом та прикладом для всіх жителів міста, а особливо мікрорайону Сільмаш – дбати про чистоту, порядок свого району.

Всі учасники акції працювали дуже добре. Результатом їх спільних зусиль стала чиста, територія вздовж вулиць Заводська, Відродження, Варшавська та лісові посадки вздовж міжнародної траси Київ-Ягодин.

Всім, хто працював – велике дякую і щирі великодні побажання!

Дата: 03.04.18

Автор: Заступник директора з НВЧ Антощук Олена Петрівна