КЦПТО

euroclub

Спорт – невичерпне джерело життя, сили і краси.


Лиш один рецепт на світі
Всім – усім підходить людям:
Спорт любити слід –
Проживеш до ста літ.

Спорт – невичерпне джерело життя, сили і краси. Спорт – це ціла наука, філософія, що не приймає ні алкоголю, ні тютюну. Спорт – це режим, що дозволяє розподілити раціонально свій час. Спорт – це сила волі, прагнення до перемоги, прагнення бути кращим. Спорт – це ясні думки. Спорт – це краса, це посмішки й щастя вас і ваших близьких. Спорт – це спілкування. Спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю. Сьогодні здоровий спосіб життя стає все більш популярним у нашому суспільстві, і це не просто данина моді, а бажання людей різних поколінь зберегти молодість і здоров'я. Сьогодні на спортивному майданчику нашого навчального центру відбулось Свято Спорту присвячене Міжнародному дню захисту дітей.

Урочисте відкиття свята було проведене керівником фізичного виховання Севастьяновим В.А. Він висловив упевненість у тому, що всі учасники змагань покажуть високі спортивні результати, побажав їм фізичного гарту, здоров’я, успіхів у спортивних досягненнях.

Після привітального слова директора КЦПТО Антонюка С.М., історію виникнення Міжнародного дня захисту дітей розповіла художній керівник гуртка Веремчук О.Ю. Розпочали спортивне свято підготовчою розминкою для учасників змагань.

В спортивному заході взяло участь 12 команд. Усі учні з нетерпінням чекали, коли разом з викладачами та майстрами зможуть випробувати свої сили, виконуючи естафетний біг, демонструючи вольові якості, спритність і командну згуртованість. Не тільки учні, а й педагогічний колектив старанно із молодечим запалом долали перешкоди.

Два види змагань: естафетний біг і міні футбол, супроводжувалися активною підтримкою вболівальників. Під час запеклої боротьби у цікавих та динамічних змаганнях з естафетного бігу найкращі результати показали серед жінок:група № 13 - капітан команди Надія Сухарська,та команда викладачів – капітан Тетяна Орловська, Серед чоловічих команд:III місце – група № 27- кл. керівник О.М. Вельма; майстер в/н В.В. Рибачук.II місце – група № 11 - кл. керівник Н.І. Архипова; майстер в/н П.П. Вакулюк.I місце – група № 15 кл. керівник Ю.Є. Фугіль; майстер в/н В.І. Дутко.

Після завершення естафети усіх учасників привітала заступник з виховної роботи Олена Петрівна Антощук. Подякувала організаторам та учасникам змагань, побажала усім подальших успіхів у спорті і вручила подарунки. В продовження свята були проведені змагання з міні-футболу. Всі команди запам’яталися цікавою напруженою боротьбою у кожному зіграном поєдинку.

В напруженому матчі між командами групи № 15 та «викладачів-майстрів» гравці показали відмінну майстерність, фізичну готовність та волю до перемоги. Обидві команди були гідними одна одної. У загальному заліку перемогу святкувала команда викладачів-майстрів (тренер Севастьянов В.А.), друге місце посіла команда групи № 15 «монтажник санітарно-технічних систем і устаткування; газозварник» кл. керівник Ю.Є.Фугіль; майстер в/н В.І. Дутко, а третіми стала команда групи №14 «слюсар з ремонту автомобілів;зварник ручного зварювання» кл. керівник О.Д. Ковальчук; майстер в/н В.О. Лисюк. Завдяки всім шанувальникам спорту свято вийшло по-справжньому яскравим та незабутнім!».

Дата: 31.05.18

Автор: Н П.Панаскевич