КЦПТО

euroclub
Тиждень групи №15

З 11 по 15 червня згідно річного плану виховної роботи проходив тиждень групи №15.

До якісного проведення виховних заходів був залучений весь актив групи.

11.06.2018р в Ковельському центрі відбулася конференція учнів групи №15. Тема: «Традиції та інновації в сантехнічних роботах». Яскраві презентації і цікавий матеріал дали аудиторії слухачів нове бачення їхньої професії. Викладач спеціальної технології Дутко В.І.. розповів про сучасні тенденції і напрямки розвитку галузі і запропонував для перегляду декілька відеороликів.

12.06.2018р в рамках тижня професії класний керівник Фугіль Ю.Є. з метою підняття престижу професії провів інформаційну годину «Моя професія - найкраща»

13.06.2018р проведено загальну учнівську лінійку, на якій класний керівник Фугіль Ю.Є. та командир групи Бразінський Михайло інформували присутніх про досягнення учнівського колективу групи №15, ознайомили про особливості професії «Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування», яку зараз учні групи здобувають на першому курсі та випущено стінгазету.

14.06.2018р було проведено нестандартний виховний захід у спортивній залі закладу на тему «Чого я вартий?», де були запрошені учні перших та других курсів. В основу виховної години класним керівником було закладено засади вільного обговорення ключових якостей доброчинної поведінки людини у формі живого, відвертого, невимушеного спілкування з учнями.

Мета заходу була досягнута шляхом використання інтерактивних технологій з дуже цікавими вправами «Лінійка життя» та «Я і колектив», які не залишили байдужими всіх запрошених, тому що Фугіль Ю.Є., як завжди, майстерно перетворює звичну виховну годину на цікаве, захоплююче проведення часу. де відсутнє нудне читання моральних проповідей.

15.06.2018р. на завершення тижня групи №15 було підбиття підсумків. Предметний тиждень монтажників санітарно-технічних систем і устаткування дав змогу донести до кожного учасника навчального процесу важливість професії, міцніше та глибше оволодіти відповідними знаннями та вміннями, вдосконалити свої здібності, проявити ерудицію, кмітливість й отримати безліч позитивних емоцій.

Дата: 15.06.2018

Автор: Класний керівник Фугіль Ю.Є.