КЦПТО

euroclub
Літературна година

Василь Сухомлинський усе своє невтомне життя віддав благородній справі виховання молодого покоління. Усі твори видатного педагога пройняті безмежною вірою в людину, в щедрість і благородство її душі.

В рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек, який проходить з 01.по 30 жовтня до 100 – річчя від дня народження Василя Сухомлинського у бібліотеці центру з учнями групи № 17 було проведено літературну годину « Василь Сухомлинський – педагог, вчений, письменник».

Ведучі заходу Ірина Олексюк, Яна Сирота, Сергій Радчук вели розмову про життєвий і творчий шлях педагога. Олександр Вальчук і Ангеліна Павлік декламували вірші про Василя Сухомлинського. У виконанні Артура Сохацького ( група № 25 ) прозвучали пісні: «Не плач мамо», « Пісня про Україну». Тетяна Бойко ( група № 23 ), Ірина Тищук (група № 12 ) виконали пісню « Спасибі Вчителю» ( керівник Сергій Кіпень ) Сергій Абрамчук ( група №34 ), Юрій Дацюк ( група № 24 ) підготували сценку притчі Василя Сухомлинського « Хліб» ( керівник Ольга Веремчук ). Учні переглянули відео « Сухомлинський». В бібліотеці оформлена виставка – ювілей « Василь Сухомлинський – видатний педагог сучасності».

Василь Олександрович говорив : « Людина народжується не для того, щоб зникнути безвісною пилинкою. Людина народжується, щоб лишити по собі слід вічний». Ми по праву можемо сказати, що Сухомлинський залишив по собі незгладимий слід, він належить до найвидатніших постатей світової педагогіки.

Дата: 09.10.2018

Автор: Бібліотекар Людмила Рихлюк