КЦПТО

euroclub

Брейн-ринг «Найрозумніший зварник»


07 травня 2024 року в рамках заходів Тижня професійної освіти в Ковельському центрі ЦПТО у групі №35 (професія «Електрозварник ручного зварювання») пройшли змагання у формі брейн-рингу «Найрозумніший зварник». Умови гри складалися з декількох раундів:

1 раунд - розминка «Вгадай слово». Букви слів, які учні бачать на екрані розташовані у хаотичному порядку. Необхідно було розташувати букви у правильному порядку та відгадати назву інструмента.

2 раунд «Кіт в мішку». У мішках складені по 3 інструменти зварника. По одному учню із команди із закритими очима на дотик відгадували інструмент.

3 раунд - конкурс капітанів «Чарівна скринька». У «чарівній скриньці» знаходились шість тестових завдань. Капітани команд по черзі давали відповіді на запитання.

4 раунд - «Увага, небезпека!». Один представник із кожної команди був одягнений у спецодяг із деякими неточностями, чи явними помилками. Командам потрібно назвати помилки та невідповідності у спецодязі, виправити їх.

Учасники гри показали свої знання предмету «Технологія ручного зварювання», вміння працювати з різними завданнями, а також навички працювати в команді та індивідуально.

Завершився брейн-ринг нагородженням переможців. Перше місце виборов Пасаман Богдан, друге місце отримав Митюк Вадим, третє- Калачук Іван.

Дата: 07.05.2024

Автор: Бірук М.І.